Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

The Sims 3

The Sims 3 -peli on The Sims -sarjan kolmas osa. Aikaisemmat sarjat olivat siis The Sims ja The Sims 2. Peli on ilmestynyt kesäkuussa 2009, ja tuli nopeasti erittäin suosituksi, kuten edellisemmätkin sarjat.   

Suurin ero Sims 2:een on varmaankin se, että kolmosessa tarjolla on yhtenäinen ja vapaa naapurusto, eikä simin tarvitse elää pelkällä omalla tontillaan, ja yhteisötonteille mennessä ei tarvita latauskatkoja. Voit myös vaihdella nopeasti pelattavaa simiä, vaikka toinen olisi esim. naapurinsa luona kylässä ja toinen kotonaan.

Siminluonnissa voit muokata simiäsi entistä tarkemmin. Tuttuun tapaan saat valita simillesi nimen, iän, vaatteet, hiukset ja muokata naaman yksityiskohtia. Voit myös muuttaa simin lihavuutta, lihaksikkuutta ja ihonväriä  liukusäätimillä, sekä valita luonteenpiirteet. Luonteenpiirtetä on todella monia, aikuiselle simille voi valita maksimissaan 5 piirrettä. Saat myös määrittää simin äänen sekä lempiasiat. Uutena ikäryhmänä tulee nuori aikuinen.

Kun olet luonut omat simisi, voit ostaa heille talon tai rakentaa oman ja sitten sisustaa sen. Pelissä simeillesi riittä varmasti tekemistä, sillä simithän elävät lähes samanlaista elämää kuin oikeat ihmisetkin; muista huolehtia simisi tarpeista, hanki heille työpaikka ja etsi uusia ystäviä!

The sims 3:een on tehty lisäosia, kamasetteja ja kaupunkeja, joita voit ostaa kaupoista. Lisäosien mukana tulee paljon uusia toimintoja, tavaroita jne. Lisäosien hinta on yleensä n. 20-45 €. Kamaseteissä tulee jonkin verran uusia tavaroita ja vaatteita, hintaa kamaseteillä on noin 10-25 €. Kaupunkipaketissa tulee tietenkin uusi pelattava kaupunki, ja sen lisäksi joitakin erikoisesineitä. Kaupunkit ovat saman hintaisia kuin kamasetit. Kaupunkeja voi ostaa myös Sims 3 Storessa. Seuraavana on luettelo kaikista kolmosen lisäosista, kamaseteista ja kaupungeista pienen kuvauksen kera. Arvosteluni lisäosista voit lukea täältä.

LISÄOSAT

Tulevaisuuteen

Simisi voi päästä aikaportin avulla tulevaisuuteen. Tulevaisuuksia on kolmea erilaista. Tulevaisuudessa voit simisi voivat törmätä vaikkapa omiin jälkeläisiinsä!

Paratiisisaari

Paritiisisaaren myötä simit voivat muun muassa perustaa oman hotellin, asua veneessä ja päästä sukeltamaan meressä.

Yliopisto

Lähetä simisi yliopistoon opiskelemaan! Voit simiäsi melkein kokoajan, jopa joillakin tunneilla. Yliopistossa simeille riittää varmasti tekemistä.

Vuodenajat

Viimein simit saavat kokea kaikki neljä vuodenaikaa ja niiden tuomat huvitukset! Jokaiselle vuodenajalla riittää kaikenlaista tekemistä, esimerkiksi talvi- ja kesäriehat sekä pelottelu- ja lemmenpäivä.

Supernatural

Tässä lisäosassa voi simistäsi jo siminluontitilassa tehdä noidan, ihmissuden, keijun, velhon tai zombin.

Superstara

Voit tehdä simistäsi tähden! Esiinny esim. taikurina tai laulajana suurelle yleisölle.

Lemmikit

Nimikin kertoo, saat peliisi lemmikkejä! Siminluontitilassa voit luoda kissan, koiran tai hevosen. Mukana tulee myös paljon erilaisia pienelämiä, kuten oravia, liskoja, kilpikonnia ja käärmeitä. Pieneläimiä voi ostaa suoraan ja simi voi pyydystää ne itse.

Täyttä elämää

Kaikenikäisille simeille riittää puuhaa: lapset voivat vaikka leikkiä puumajassa tai joutua kotiarestiin, teinit voivat osallistua tanssiaisiin ja tehdä kepposia ja pystyt järjestämään simeillesi esim. polttarit ja pyjamabileet!

Iltahuvit

Tee simistäsi julkkis ja hengaa kaupunkin hienoimmissa baareissa! Simisi saattaa kohdata myös vampyyrin...

Unelmaduuni

Saat käyttöösi uusia ammatteja, ja pääset pelaamaan niillä ammateilla similläsi hänen työskennellessä. Tee simisäsi esimerkiksi palomies, tatuoija tai sisustussuunnitelija.

Maailmanmatkaaja

Voit viedä simisi matkoille Kiinaan, Ranskaan tai Egyptiin.

 

KAMASETIT

70-,80- ja 90-luku

Paljon vaatteita, hiuksia ja huonekaluja kyseisiltä vuosikymmenitä.

Keskustan kuhinaa

Uusia tavaroita joiden avulla voit tehdä simiesi kaupungista entistä hienomman.

Luksuslukaali

Uusia huonekaluja simiesi talon kohentamiseen. 

Baana-auki

Lisää erilaisia menopelejä ja huonekaluja.

Pihaparatiisi

Voit luoda pihasti todellisen paratiisin tämän kamasetin tuomilla pihakalusteilla.

Makkari & Kylppäri

Luo simiesi makuuhuoneesta ja kylppäristä romanttinen unelma. Mukana tulee myös paljon upeita alusasuja simeille.

Diesel

Uusia muodikkaita kampauksia ja vaatteita

Katy Perry herkkuhetki

Katy Perryn suunnittelemia herkullia esineitä ja vaatteita, mm. banaanisohvia ja hattarapuita.

 

YMPÄRISTÖT

Roaring Heights

Upea amerikkalaistyylinen kaupunki, joka sisältää paljon uusia rakennuksia, tavaroita ja lisäksi voit tehdä simeillesi huvipuiston, jossa on esim. vuoristorata ja karuselli!

Midnight Hollow

Synkkä ja pimeä kaupunki, jossa tulee uusia esineitä, ja erikoissisältönä tarvikkeet oman yrityksen perustamiseen.

Dragon Valley

Fantasiamainen kaupunki, josta voit löytää erilaisia lohikäärmeitä.

Aurora Skies

Värikäs rannikkokaupunki, jossa on muun muassa kauniita revontulia ja vesiputouksia. ;.

Monte Vista

Vanhanaikaisen näköinen kaupunki sisältää erilaisia tavaroita ja puu-uunin, jolla simisi voivat tehdä mm. leipää ja pizzaa!

Sunlit Tides

Upea eksoottinen rantakaupunki jonka mukana tulee erikoisesineenä sauna!

 

Lopuista kaupungeista tulee esittelyt myöhemmin!

 

 

 

 

©2019 Bluesims - suntuubi.com