Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vinkkejä

 

Simille kaksoset

Syötä raskaana olevalle simille juustokakkua, niin hän saa kaksoset. (Kauppa-auki)

Noidaksi muuttuminen

Jos haluat muuttaa simisi noidaksi, eikä hän tunne yhtäkään noitaa, vie tämä yhteisötontille. Hyvällä tuurilla paikalle saattaa ilmestyä noita, johon tutustumalla simisi voi pyytää tätä opettamaan taikoja. Simin ja noidan välisen pitkäaikaisen suhteen tulee olla yli 20, ennen kuin taikojen opettaminen on mahdollista. (Kaupunkikämppä)

Yksityiskouluun pääsy

Saat koululaisen todennäköisemmin yksityiskouluun kun: Esiteltävät huoneet ovat siistejä, huoneistä löytyy harrastusvälineitä ja tarjoamalla rehtorille jotakin erikoisempaa ruokaa, kuten lohta, tai vaikkapa itse kalastamaa kalaa. Myös kouluarvosana vaikuttaa yksityiskoulun pääsyyn.

Piilotettu tontti

Tiesitkö, että Belladonnapoukamassa on piilotettu tontti, jonka nimi on Vehmaalan kartano?  Löydät sen ihan nurkasta, oikealla olevasta rannasta, jonka päällä menee silta. (Kaupunkikämppä)

Onnistuneet bileet

Onko hyvien juhlien järjestäminen hankalaa? Laita juhlissa radio päälle, oma simisi tanssimaan tai joraamaan ja kutsu muut mukaan tanssiin! Toinen varma keino hyvien juhlien järjestämiseen on kutsua vieraat mukaan poreammeeseen.

Nopeuta läksyjen tekoa

Jos lapset ja teinit tekevät mielestäsi läksynsä liian hitaasti, laita simisi pyytämään aikuiselta apua läksyjen tekemiseen. Sen jälkeen simi tekee joka kerta läksynsä paljon nopeammin.

Matkakohteiden salaiset tontit

Jos haluat löytää kartan, jolla päästä jonkin valmiin matkakohteen piilotetulle tontille, laita simisi etsimään aarretta (eli klikkaa maasta ja valitse etsi aarretta). Simisi saattaa löytää maasta kartan piilotetulle tontille. Karttoja voi myös löytää menemällä retkelle simejen ollessa lomakohteessa. Retkelle pääsee millä tahansa yhteiötontilla seisoskelevan matkaoppaan kautta. (Matkoilla)

Joulupukki kylään!

Tiesitkö, että joulukamasetin ansiosta simeillä voi vierailla joulupukki? Jos haluat joulupukin kylään, laita simejesi taloon joulukuusi ja jätä joulupipareita tarjolle, niin joulupukki saapu ja sattaa tuoda simelle lahjan. (Joulukamasetti)

Jouluaterian valmistus

Olet varmaan huomannut, että Vuodenaikojen myötä jääkaappia klikkaamalla ilmestyy joskus vaihtoehto jouluateria. Jouluaterian pystyy valmistamaan vain, jos simejen taloon on sijoitettu runsauden sarvi (löytyy koriste-esineistä) (Vuodenajat)

Helposti ufojen kaappaamaksi

Eivätkö avaruusoliot meinaa millään kaapata simiäsi? Jos similläsi on tietotavoite, voit valita hänelle elämäntavoitteiden eduista kohdan ufobongari. Tällöin ufot kaappaavat simisi nopeasti hyvin todennäköisesti. Elämäntavoitteiden edut tulevat Vapaa-aika lisäosassa, ja ne löydät menemällä simin onnellisuuspisteisiin. Ufojen kaappausmahdollisuutta voit myös lisätä käyttämällä kalleinta kaukoputkea. 

Vinkkejä oman vuokra-asunnon tekoon

Oletko yrittänyt rakentaa omaa vuokra-tonttia, mutta peli ilmoittaa, että "asunnossa on virhe, muuta arkkitehtuuriset virheet", etkä tiedä, mikä virhe tontilla on? Varmista että seuraavat asiat ovat kunnossa vuokra-tontillasi: - Jokaiseen asuntoon johtaa Kaupunkikämppä-lisäossa tullut ovi nimeltä "Kämpän rajoittaja". Huomaa, että ovimaton tulee olla asunnon ulkopuolella! - asunnosta ei saa johtaa ulos muita ovia, elleivät ne johda aidalla rajattuun tilaan, jossa ei ole porttia (eli siis esim. aidalla rajattujen takapiha-alueiden ja parvekkeiden teko on mahdollista!) - Asuntojen jokaisen kohdan pitää olla samalla tasolla, eli et voi rakentaa asuntoa perustan päälle, jos portaat johtavat pääovelle. (Kaupunkikämppä)

 

©2019 Bluesims - suntuubi.com