Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ohje lataamiseen netistä

 

1. Tarvitset jonkin purkuohjelman. Jos koneellasi ei ole mitään purkuohjelmaa, suosittelen lataamaan Jzip:n tai IZArc:n. Käytän itse molempia, ne ovat täysin ilmaisia ja mielestäni todella hyviä.

2. Valitse jokin, minkä haluat ladata, ja klikkaa latauslinkkiä, (eli yleensä lataa/download).

3. Ruutuun tulee vaihtoehdot avaa ja tallenna. Valitse tallenna ja tallenna tiedosto jonnekkin mistä löydät sen, vaikka kansioon nimeltä Ladatut.

4. Pura äsken tallennettu tiedosto klikkaamalla tiedostosta hiiren oikealla painikkeella ja valitsemalla (purkuohjelmasi nimi)-->Extract here/Pura tänne. Jos purkuohjelma ei ole valikossa, avaa purkuohjelma ja pura tiedosto siellä.

 

 5. Kopioi purettu tiedosto ja liitä se kohteeseen (Omat) tiedostot-->EA games-->The sims 2-->Downloads. Jos koneellasi ei ole Downloads-kansiota, tee se. Näin ladatun pitäisi ilmestyä peliisi.

(Lyhyesti sanottuna sinun pitäisi siis viedä ladatun esineen purettu tiedosto Downloads-kansioon. Voit myös tietenkin tallentaa tiedoston suoraan Downloads-kansioon, ja purkaa sen siellä, ja sen jälkeen poistaa pakatun eli purkamattoman tiedoston.)

©2019 Bluesims - suntuubi.com