Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ohje Teiniraskaushakin lataamiseen

Tässä on siis ohje, kuinka voit ladata teiniraskaushakin, eli inTeenimaterin. Hakin ansiosta teinit saavat käyttöönsä kaikki aikuisten simejen toiminnot, eli teinit voivat saada lapsia, seurustella aikuisten kanssa, mennä naimisiin jne. Lisää tietoa hakista löytyy Simbologyn sivuilta. Muistathan että lataat tämän hakin omalla vastuullasi, sillä kaikki hakit voivat aiheuttaa pahoja bugeja ja pahimassa tapauksessa pelin rikkoontumisen. Jos kuitenkin olet ladannut hakin täysin oikein, ei pitäisi tulla pahempia ongelmia. Muista myös että kaikki hakit eivät ole yhteensopivia toistensa kanssa. Varmuuden vuoksi kannattaa poistaa kaikki muut teineihin liittyvät hakit.

1. Ennen hakin lataamista olisi suositeltavaa päivittää peli. Koska päivityksiä ei saa enää virallisilta sivuilta, voi päivitykset ladata Simsvipistä.

2. InTeenimaterin voit ladata Simbologystä. Valitse oikea versio, eli sen lisäosan versio, mikä sinulla on uusin lisäosa.  (Jos siis omistat vaikka Yliopiston, Lemmikit ja Kaupunkikämpän, lataat sen InTeenimater_19c_ApartmentLife.zip, eli kaupunkikämpän version). Väärän version lataaminen voi aiheuttaa vakavia bugeja, tai pelin kaatumisen. Tiedostot tarkoittavat seuraavia lisäosia:

InTeenimater_Final11h.zip = Peruspeli                               InTeenimater_Final13g_EP.zip = Yliopisto                             InTeenimater_Final13m_NL-zip = Yöelämää                       InTeenimater_Final14b_OFB.zip = Kauppa-auki                InTeenimater_Final15c_Pets_R2.zip = Lemmikkielämää        InTeenimater_Final16d_Seasons.zip = Vuodena                    InTeenimater_Final17b_BonVoyage.zip = Matkoilla            InTeenimater_Final18a_Freetime.zip = Vapaa.aika          InTeenimater_19c_Apartmentlife.zip = Kaupunkikämppä

Huom, Älä välitä noista flavorpak.zip -loppuisista tiedostoista. Flavorpakkeja pystyy lataamaan sen jälkeen kun on ladannut itse hakin. Eli flavorpakit ovat sellaisia lisäjuttuja tähän hakkiin, tässä esimerkkejä flavorpakeista: Samaa sukupuolta olevat voivat saada keskenään lapsia, jos teinityttö karkaa kotoa, hän voi tulla raskaana kotiin.

3. Jos sinulla on uudempi lisäosa kuin Yöelämää, mene aluksi kohteeseen Omat tiedostot-->EA games-->The sims 2-->Downloads ja luo sinne uusi kansio, jonka nimeksi laitat vaikka "Teiniraskaushakki". (Tämä ei ole pakollista mutta suositeltavaa). Kun tiedät mikä on oikea versio, klikkaa siitä ja tallenna tiedosto kohteeseen Omat tiedostot-->EA games-->The sims 2-->Downloads(-->Teiniraskaushakki). Oma kansio hakille kannattaa tehdä siksi että sen pystyy helposti poistamaan jos peli meinaa seota sen takia tai jos vaan haluat poistaa sen.

4. Pura tiedosto. Nyt tiedostoja on 7, a-g.

5. Poista g, jos et omista teinien kamasettiä. Jos omistat, kopioi zzzinteenimater_G ja liitä se kohteeseen Program files-->EA games-->Vapaa-aika/Kaupinkikämppä/Kartano ja Puutarha kamasetti-->TSdata-->Res-->Overrides.

Nyt kaikki on valmista, paitsi jos omistat Lemmikkielämää-lisäosan, toimi vielä seuraavasti:

Palaa samalle sivulle mistä latasit hakin. Lataa sen uusimman lisäosasi Flavorpak.zip- tiedosto. Tallenna se siis kohteeseen Omat tiedostot-->EA games-->The sims 2-->Downloads (-->Teiniraskaushakki). Pura tiedosto. Tämän jälkeen poista kaikki muut flavorpakit, paitsi "I love kittens". Tämä flavorpakki estää hakista aiheutuneet kissanpentujen oudot kuolemat.

©2019 Bluesims - suntuubi.com