Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

The Sims 4


Odotettu neljäs osa The Sims -sarjaan julkaistiin Suomessa 4.9.2014. Suurimpia pelin uudistuksia edellisiin sarjoihin verrattuna ovat entistäkin monipuolisempi simin- ja rakennusluontitila sekä älykkäämmät simit tunnetiloineen.
The Sims 4 -peli ei Sims 3:n tavoin sisällä vapaata naapurustoa, vaan muutaman tontin alueita, joista toisiin siirryttäessä tarvitaan latauskatko. Simit pystyvät käymään eri naapurustoissa vierailulla. 

Suurin uudistus siminluontitilassa on pois käytöstä otetut sliiderit. Simejä muokataan vetämällä ja venyttämällä paikasta, jota halutaan muokata. Vartalonmuokkaus on melko monipuolista; simejä voi muovata aina jalkateristä takapuoleen asti.
Siminluontitilassa on kuusi ikävaihetta: taapero, lapsi, teini, nuori aikuinen, aikuinen ja vanhus. Simeille pystyy valitsemaan eri kävelytyylejä, esimerkiksi naisellisen ja rehvastelevan kävelytyylin. 
Kaikille vaatteille on valittavissa useita eri värivaihtoehtoja. 

The Sims 4 -peliin on tehty erilaisia lisäosia, kamasettejä ja game packeja. Lisäosat tuovat mukanaan monia uusia ominaisuuksia, kuten kaupunkeja ja uusia elämänmuotoja. Game packit tuovat ominaisuuksia hieman vähemmän lisäosiin verrattuna. Kamasetit tuovat mukanaan uutta sisältöä osto- ja siminluontitilaan.

 

Videoita Sims 4 -pelistä:

The Sims 4:n virallinen traileri

Siminluontitilan traileri

Rakennustilan traileri

 

LISÄOSAT

 

Duunipäivä

Sims 4:n ensimmäisen lisäosa Duunipäivä julkaistiin 1.4.2015. Sen myötä pääset ohjaamaan simiäsi tämän työpaikalle. Uusia valittavia uria ovat lääkäri, rikosetsivä ja tieteilijä. Simit voivat myös perutaa omia yrityksiä. Mukana tulee kaksi uutta taitoa: valokuvaus ja leivonta.

Kimppapuuhaa

Kimppapuuhaa julkaistiin joulukuussa 2015. Lisäosan mukana tulee erilaista tekemistä ja toimintaa simien vapaa-ajan viettoon. Simit voivat muun muassa perustaa omia kerhoja sekä kohentaa tanssi- ja DJ-taitoja.

Kaupunkinelämää

Kolmas lisäosa Kaupunkielämää ilmestyi marraskuussa 2016. Lisäosan myötä simit pääsevät nauttimaan kaupunkielämästä, johon kuuluu muun muassa festivaaleja ja karaokebaareja. Lisäosan mukana tulevat myös vuokra-asunnot ja uusina urina politiikka, kriitikko ja sosiaalinen media.

Kissat ja koirat

Marraskuussa 2017 julkaistu lisäosa tuo peliin lemmikit! Voit nyt luoda kissoja ja koiria ja tietenkin pelata niillä. Mukana tulee myös uutena urana eläinlääkäri.

 

 

 

 

 

©2019 Bluesims - suntuubi.com