Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

The Sims 2

The Sims 2 -peli on toinen Sims-sarja, jonka edeltäjä oli The Sims. Sims 2 on julkaistu syyskuussa vuonna 2004. The sims 2:ssa on huomattavasti parempi grafiikka kuin The sims -pelissä, ja pelaaminen on entistä monipuolisempaa.

Pelissä on tarkoitus luoda simejä, ja ohjata niiden elämää kehdosta hautaan asti. Pystyt rakentamaan simeillesi talon ja sisustamaan sen. Osto- ja siminluontitilan sisältö on todella laaja. Simit elävät kuin oikeaa elämää, ne ikääntyvät, niillä on tarpeet ja sinun pitää huolehtia niistä. Toteuta simejesi toiveita ja pelkoja ja yritä toteuttaa myös niiden elämänhaave! Voit vaikka viedä simisi yhteisötonteille ja hankkia työpaikan.

Siminluonti

1. Valitse simperheelle sukunimi.

2. Päätä simin etunimi, ikä, sukupuoli, ihonväri ja vartalotyyppi.

3. Valitse päänmuoto

4. Valitse hiukset ja hatut. Muokkaa simin kasvoista, otsaa, nenää, silmiä, korvia, suuta ja poskia.

5. Halutessasi voit lisätä simille meikkiä, silmä- tai aurinkolasit, maskin ja miespuolisille sängin/parran ja viikset.

6. Määritä simille vaatteet. Voit valita arkiasun, juhla-asun, pyjaman, alusvaatteet, urheiluasun, uimapuvun ja ulkoiluvaatteet (Vuodenajoissa).

7. Päätä simin horoskooppi, luonne, mieltymykset ja inhokit sekä tavoite. Tavoitevaihtoehtoja ovat perhe-, romantiikka-, suosio-, mammona-, tieto- tai nautintotavoite (Yöelämässä).

 

 

LISÄOSAT

 

Yliopisto

Ensimmäisessä Sims 2:en lisäosassa simit voi lähettää yliopistoon opiskelemaan. Yliopistomaailmassa simi kasvaa nuoreksi aikuiseksi. Sinun pitää valita simillesi pääaine, jota alkaa opiskelemaan. Yliopistossa ollessa simin pitää opiskella mm. käymällä luennoilla. Yliopiston käyneet simit saavat käyttöönsö uusia uria. Lisäosan mukana tulee uusia soittimia, hiuksia ja vaatteita. 

+ Yliopisto

+ Zombit

+ Soittimet

+ Urat

Arvosana: 8½

 

Yöelämää

Yöelämän mukana tulee Stadi, josta löytää muun muassa yökerhoja, keilahalleja, ravintoloita ja discoja. Simit saavat viimein käyttöönsä autot! Öiseen aikaan saatat kohdata vampyyreitä julkisilla paikoilla. Peli sisältää runsaasti uusia vaatteita.

+ Autot

+ Stadi

+ Uudet yhteisötontit, mm. ravintola

+ Vampyyrit

Arvosana: 10-

 

Lemmikkielämää

Tässä lisäosassa tulee tietenkin lemmikkejä, koirat, kissat, mamsterit ja papukaijat. Lemmikkien ulkonäkö on todella hyvin toteutettu, ja kissoille ja koirille on todella paljon rotuja valittavana. Lemmikeille tulee sopivasti tavaroita, ja uutena yhteisötonttina tulee lemmikkikauppa! Lisäosan myötä tullut erikoishahmo on ihmissusi.

+ Kissat, koirat, mamsterit ja papukaijat

+ Lemmikkien rodut ja tavarat

+ Ihmissudet

Arvosana: 9+

 

 Vuodenajat

Viimein simit saavat kokea kaikki neljä vuodenaikaa. Jokaisen vuodenajan mukana tulee erilaista tekemistä, talvella simit voivat vaikkapa mennä luistelemaan tai rakentaa lumiukon, syksyllä haravoida lehdet ja kesällä pulahtaa uimaan vesiliukumäkeä pitkin. Simin lämpötila on näkyvillä, jota kannattaa seurata, ettei simi jäädy tai saa auringonpistosta!

+ Vuodenajat ja niiden vaikutus

+ Ulkovaatteet

+ Vihersimit

+ Vesisade, raekuuro, ukkonen ja lumisade

Arvosana: 10

 

Kauppa-auki

Voit luoda simillesi oman yrityksen, ja ohjata simiäsi hänen työskennellessä! Pystyt perustamaan esim. leipomon, kukkakaupan, lelukaupan tai kampaamon. Mukana tulee eri yrityksiin sopia työpöytiä, joilla voit valmistaa sopivia esineitä, kuten kukkapöytä ja lelunrakennuspöytä. Saat palkata työntekijöitä, määrätä heille työtehtävät ja päättää työasun.

+ Kukkapöydät kampaamotuolit jne.

+ Erilaiset yritykset

+ Servot

Arvosana: 9 

 

Matkoilla

Matkoilla-lisäosan ansiosta voit viedä simisi matkoille! Valmiita matkakohteita ovat Takemizu-kylä, Kolmijärvi ja Twikkii-saari, joissa kaikissa riittää paljon tutkittavaa! Pystyt myös halutessasi tekemään oman lomakohteen. Varaa simeille matka, yövy hotellissa, tutustu eri paikkojen eleisiin ja kerää matkamuistoja. Simit voivat uida meressä ja ottaa aurinkoa. Pystyt tekemään myös rantatontteja!

+ Matkakohteet

+ Hotellit

+ Tavarat, esim. teltat

+ Omat matkakohteet

Arvosana: 9

 

Vapaa-aika

Vapaa-ajassa tulee paljon erilaisia harrastuksia simeille, ja niihin liittyviä tavaroita. Simit voivat esimerkiksi soittaa viulua, harjoitella balettia ja korjata autonromua. Peli sisältää runsaasti vaatteita tavaroita.

+ Harrastukset

+ Tavarat

+ Lampunhenki

+ Salaseurat

Arvosana: 9-

 

Kaupunkikämppä

Kakkosen viimeisessä lisäosassa tulee kerros- ja rivitalot, joihin simit voi laittaa asumaan. Mukana tulee paljon tavaroita, kuten leikkikenttävälineet. Voit muuttaa simisi noidaksi.

+ Kerros- ja rivitalot

+ Noidat

+ Tavarat ja vaatteet

Arvosana: 9+

 

KAMASETIT

 

Perhepakkaus

Sisältää eri teemaisia huonekaluja lapsisimeille, voit esimerkiksi sisustaa huoneen prinsessamaiseksi. Mukana tulee myös erilaisia asuja, kuten lohikäärmeasu.

Glamour

HIenoja glamour huonekaluja muun muassa olohuoneeseen ja keittiöön, sekä uusia asuja.

Juhlien kamasetti

Tämän paketin mukana tulleilla esineillä voit tehdä simeille koristeelliset juhlat! Mukana tulee erilaisia ilmapalloja, vihkikaari, baaritiski ja tietenkin upeita juhlaasuja kaikenikäisille simeille.

Teinien kamasetti

Teineillä kivoja tavaroita ja vaatteita, voit sisustaa huoneen esimerkiksi goottimaisesti.

Joulun kamasetti

Tämän kamasetin ansiosta simisi saavat kokea joulun. Mukana tulee paljon joulukoristeita, esim. kynttilöitä ja joulukuusia. Jouluna simejen luona saattaa käydä joulupukki ja uutena vuotena voit järjestää uudenvuodenbileet.

H&M muodin kamasetti

Paljon H&M:stä tuttuja hienoja vaatteita, ja tarvikkeita oman H&M-kaupan tekemiseen, kuten mallinukkeja ja sovituskoppeja.

Kyökki ja Kylppäri

Paljon upeita tavaroita, joiden avulla saat todella kauniin keittiön ja vessan!

Ikea-kamasetti

Runsaasti uusia Ikean huonekaluja lähes jokaiseen huonekategoriaan.

Kartano ja Puutarha

Todella hienoja taloja ja rakennustarvikkeita, sekä esineitä ja kasveja upean puutarhan tekoon!

 

 

 

 

©2019 Bluesims - suntuubi.com